[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Ekologista, helppoa ja järkevää:
Vuokrattavat av-laitteet Tampereella


Pienen viestintätoimiston vuokralaitteissa mm. äänentoistot, led-valot, videotykit ja valkokangas. Erityisesti korona-ajan tapahtumien turvallisuuden lisäämisessä on hyötyä paitsi av-tekniikasta, myös käsidesiautomaateista.

 

Äänentoiston / kaiuttimien ja mikkien vuokraus


Haluan auttaa sinua onnistuneen tilaisuuden järjestämisessä! Vuokrattavana on neljä kompaktia äänentoistoa, joita on helppo kuljettaa, pystyttää ja käyttää myös omatoimisesti. Kuljetus ja asennuskin onnistuvat toki tarvittaessa. Järkevää, ekologista ja helppoa! Peruskokoonpano sisältää:

 • mikseri / vahvistin
 • kaiuttimet
 • kaiutintelineet
 • langaton ja langallinen mikrofoni
 • mikrofoniteline
 • kaapelit vuokrattavien laitteiden välille
 • (S-paketissa eli ns. puhepaketissa vain kaiutin ja langallinen mikrofoni).
 • Lisäksi saatavilla myös esim. langattomia headset-mikkejä, subwoofer diskoiluun ja Soundcraftin erillismikseri

M1-, M2- ja L-paketit sopivat mainiosti puheen ja musiikin toistamiseen häissä, juhlissa, yritystapahtumissa, messuilla tai pienissä konserteissa. M-pakettien teho riittää puhepainotteisessa käytössä ja sisätiloissa salibandykentän (40 x 20 m) kokoiseen tilaan. L-paketti tarjoaa jykevämmän soundin, vaikkapa pienelle bändille tai isoon juhlatilaan.

Toisaalta kaikki laitteistot kulkevat mainiosti henkilöautolla, ja käyttö onnistuu ilman aiempaa kokemusta noudon tai asennuksen yhteydessä antamani käytännöllisen opastuksen avulla.

Lue myös käyttäjäkommentit ja usein kysytyt kysymykset!


Valaistuksen / led-spottien vuokraus


Led-spotit tekevät tilasta tyylikkään ja tunnelmallisen, valoihin kannattaa ehdottomasti satsata! Valaise tapahtumien keskipiste tai tuo tyyliä tilaan ja sykettä tanssilattialle juuri oikean värisillä valoilla!

Valojen toimintaa, ja väritystä voi ohjata joko käyttöpaneelista tai erillisellä ohjaimella. Ledit kuluttavat perinteisiä lamppuja vähemmän energiaa eivätkä juuri kuumene käytössä. M-paketin valot toimivat myös akulla. Ulkokäyttöön vain kuivalla kesäkelillä.


Videotykin ja valkokankaan vuokraus


Videoprojektori soveltuu esimerkiksi kokous-, multimedia-, kuvaseinä-, elokuva- ja videopelikäyttöön.

 • BenQ:n mainio perustykki
 • kämmenelle mahtuva Optoman led-miniprojektori
 • puolen metrin etäisyydeltä jopa kahden metrin levyisen kuvaseinän vaikkapa messuosastolle loihtiva Optoman ultralähiprojektori
 • 90" siirrettävä valkokangas.

Muiden av-laitteiden vuokraus


Muihin vuokralaitteisiin kuuluvat esimerkiksi Soundcraftin mikseri, Elinchromin studiosalamat, Zoomin minivideokamera / -äänitallennin, jatkuvan valon videokuvauspaneeli ja Røden videomikrofoni.


Lisätiedot äänentoistoista ja muista vuokralaitteista:

Äänentoisto L
Äänentoisto M1 ja M2
Äänentoisto S
Valaistus (led-spotit)
Videotykit ja valkokangas
Muut laitteet
Hinnasto
Usein kysytyt kysymykset

 

Varaa tai kysy heti!

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai tämän sivuston chatin kautta. Käytätkö WhatsAppia? Lähetä WhatsApp-viesti, vastaan heti tai mahdollisimman pian!

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy