Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valloittavaa valokuvausta
Tapahtuma- ja hääkuvaus, henkilöstö- ja tuotekuvaus, kuvituskuvat...


Dokumentoi ja demonstroi


Valokuvaus täydentää sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun kokonaisuuden. Erityisenä vahvuutena on dokumentaarinen valokuvaus, jossa viestinnällinen näkemys yhdistyy kuvauksen taitoon ja tekniikkaan. Tärkeät hetket kannattaa tallentaa, jotta niihin voi palata kerta toisensa jälkeen. Hyvä kuvaaja tuo esiin parhaat puolet niin ihmisistä kuin muistakin kohteista esimerkiksi

tapahtumissa (asiakas-, henkilöstö- tai urheilutapahtumat)
häissä tai muissa perhejuhlissa (dokumentaarinen hääkuvaus)
henkilö- ja tuotekuvauksessa
kuvitus- ja uutiskuvissa.


Fiksusti, tarkasti ja kauniisti


Hyvä kuvaaja ottaa kauniita kuvia ja on huomaamatta läsnä. Tekniikassa olen investoinut Canonin valovoimaisiin objektiiveihin, jolloin voin kuvata mahdollisimman paljon ilman salamaa. Lisäksi löytyy mm. studiosalamat, superlaajakulma,softbox-salama ja taustakankaat (musta/valkoinen).


Rajattomat käyttöoikeudet


Pienessä viestintätoimistossa valokuvaus on yhtä edullista kuin kaikki muukin. Ja mikä parasta, saat aina kuviin rajattomat käyttöoikeudet – elleivät kuvattavat kohteet aiheuta rajoituksia käytölle.


Dokumentaarinen valokuvaus häissä ja perhejuhlissa

Dokumentaarinen valokuvaus tallentaa tärkeän päivän tapahtumat, tunnelman ja ihmiset, jolloin sinä ja vieraasi voitte keskittyä oleelliseen. Kuvaajamme Kimmo Pitkänen ottaa tarvittaessa myös potretit paikan päällä – vaikka koko juhlaväestä, jos niin halutaan. Digikuvat saa itselleen rajoituksettomaan käyttöön. Kurkkaa esimerkkigalleriaan!

Hinnoittelun perustana on kuvauspäivän kesto (alkaen ja päättyen osoitteessa Lillukkakuja 1–3). Perushinta on 420 euroa (päivän pituus <4 h). Neljän tunnin ylittävältä osalta 65 e / h (esim. 6 h = 550 e, 9 h = 745 e). Yötunnit (klo 02-09) 90 e / h.

Hinnat sisältävät:

• kuvauksen paikan päällä luotettavasti, fiksusti ja toiveiden mukaisesti • parhaiden kuvien kuvankäsittelyn sekä avoimen tai suljetun nettigallerian • täysresoluutioisten kuvien sähköisen toimituksen • valokuvien rajoittamattoman käyttöoikeuden • suunnittelupalaverin (Tampereen keskustassa, Tohlopissa tai sähköisesti) • matkakulut (<100 km / suunta, pidemmät sovitaan erikseen) • arvonlisäveron (24 %).
 

Pari pientä esimerkkiä yrityskuvista

Staabi ry:n 50-vuotisjuhlat
Terveystietodiasarjan kuvituskuvat
Maatalousmuovikeräyksen dokumentointi (Ekokem Oy)
GPS-ulkoilmapelin tapahtumakuvat (Team Action Zone)

Kysy ja/tai varaa heti:
O
ta yhteyttä (nyt myös chat oikeassa alakulmassa, mobiilissa sivun lopussa)!

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy