Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Laitevuokraus edullisesti ja luotettavasti
Vuokrattavat äänentoistot, led-valot, videotykit ja valkokangas


Äänentoiston vuokraus: kaiuttimet, telineet, mikseri ja mikrofonit


Pieni viestintätoimisto auttaa pirkanmaalaisia onnistuneiden tapahtumien järjestämisessä. Vuokrattavana on neljä kompaktia äänentoistoa, jotka on helppo kuljettaa ja pystyttää. Ettei tartte huutaa! Kuljetus ja asennuskin onnistuvat tarvittaessa. Vuokraus on myös omistamista ekologisempi ratkaisu!

PA-järjestelmiin kuuluvat mikseri, kaiuttimet, kaiutintelineet, langaton ja langallinen mikrofoni sekä mikrofoniteline (pl. S-paketti). M1-, M2- ja L-paketit sopivat mainiosti puheen ja musiikin toistamiseen häissä, juhlissa, yritystapahtumissa, messuilla tai pienissä konserteissa. M-pakettien teho riittää puhepainotteisessa käytössä ja sisätiloissa salibandykentän (40 x 20 m) kokoiseen tilaan. L-paketti tarjoaa vielä jykevämmän soundin, vaikkapa pienelle bändille tai isoon juhlatilaan. Toisaalta kaikki laitteistot kulkevat kätevimmin ihan henkilöauton takapenkillä, ja käyttöön saa riittävän perehdytyksen noudon yhteydessä.

Lue myös käyttäjäkommentit ja usein kysytyt kysymykset!


Valaistuksen vuokraus: Led-spotit ja valo-ohjain


Led-spotit tekevät juhlatilasta pari pykälää tyylikkäämmän, valoihin kannattaa ehdottomasti satsata! Valaise tapahtumien keskipiste tai tuo tyyliä tilaan juuri oikean värisillä valoilla! M-paketin valot toimivat myös akulla. Valojen toimintaa ja väritystä voi ohjata joko käyttöpaneelista tai erillisellä ohjaimella. Ledit kuluttavat perinteisiä lamppuja vähemmän energiaa eivätkä juuri kuumene käytössä.


Muut vuokralaitteet: Videotykit, valkokangas, studiovalot jne.


Videotykki soveltuu esimerkiksi kokous-, multimedia-, elokuva- ja videopelikäyttöön. Muihin vuokralaitteisiin kuuluvat esimerkiksi mikseri, studiosalamat, minivideokamera / -äänitallennin, jatkuvan valon videokuvauspaneeli ja videomikrofoni.

Lisätiedot äänentoistoista ja muista vuokralaitteista:

Äänentoisto L
Äänentoisto M1 ja M2
Äänentoisto S
Valaistus (led-spotit)
Videotykit ja valkokangas
Muut laitteet
Hinnasto
Usein kysytyt kysymykset

 

Varaa heti!

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai tämän sivuston chatin kautta. Voit käyttää myös WhatsAppia.

PALVELULOMAKKEELLA voit laskea vuokra-ajan ja/tai tehdä varauspyynnön mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Web design & all rights reserved: Pieni viestintätoimisto Tampere oy